De Smakerij eten en drinken
Alle dagen open van 07.00 uur t/m 19.00 uur.

Verse kant-en-klare gerechten
 € 6,50

Wekelijks keuze uit 5 smaakvolle gerechten!

Geen zin of tijd om te koken, maar toch op zoek naar een evenwichtig en vers kant-en-klaar gerecht? Dan bent u bij De Smakerij aan het juiste adres. 

BEKIJK ALLE GERECHTEN

Gerechten 28 april t/m 4 mei

 • Gestoofde varkensmedaillon, uiensaus, rozemarijnaardappel & rode kool
 • Kipfilet in dragonsaus, gebakken aardappeltjes & witlof
 • Kabeljauw gegratineerd, knolselderpuree & worteltjes
 • Gehaktbroodje met mosterdsaus, gratinaardappel & boontjes
 • Boerenkoolpuree, braadworst & rookworst
Over ons!

Welkom bij De Smakerij

Eten en drinken

In het voormalig Douanekantoor aan de grensovergang Kessenich – Ittervoort zijn Luc & Daniëlle van “Restaurant Ambassade”  gevestigd met “De Smakerij”. Een combinatie van een specialiteitenwinkel en fietscafé met een heerlijk verwarmd terras.

In de specialiteitenwinkel wordt een mooie selectie aan kwalitatieve producten geboden, zoals ambachtelijke hammen uit verschillende streken van Europa, de betere boerenkazen, harde Noord-Hollandse kazen, Duitse broodspecialiteiten, wijnen en streekproducten.

Speciaal zijn de vers bereide meeneemmaaltijden. Luc heeft zijn kennis van keuken en zin voor kwaliteit gebruikt voor het ontwikkelen van heerlijke gerechten die mee naar huis genomen kunnen worden voor de zeer democratische prijs van € 6,50.
Er is altijd een uitgebreid assortiment aanwezig.
Wil je deze maaltijd liever nuttigen in de gezellige eetkamer van “De Smakerij”?…. Geen probleem! Naast deze maaltijden kan men ook plaatsnemen voor een lunch of een ontbijt, bestaande uit originele kleine gerechten.

’s Morgens vanaf 07.00 uur is “De Smakerij” geopend. Je kan er dan al terecht voor al het lekkers. Voor de passanten op weg naar hun werk wordt de mogelijkheid geboden om een afhaalontbijtje met een lekkere koffie mee te nemen of ter plaatse te nuttigen.

Op vijftig meter van de fietsroute zorgen Luc en Daniëlle in “De Smakerij” dat de fietser heerlijk verwend wordt. Een lekkere wijntje, een speciaal biertje begeleid door een van de heerlijke hammen of kazen die in de winkel aangeboden worden of een koffie met huisgemaakt gebak voor maar € 2,50.

Het hele jaar door worden diverse evenementen georganiseerd. Volg dit op via onze activiteitenagernda.

Bovendien zal “De Smakerij” ook dienst doen als toeristisch infopunt van “Rivierenpark Maasvallei". Vanaf deze locatie vertrekken verschillende wandel- en fietsroutes. Kortom wie op zoek is naar rust, cultuur, wandelen, fietsen en een culinaire beleving is hier op het juiste adres!

Heel graag tot ziens! Luc en Daniëlle 


Openingstijden “De Smakerij” : alle dagen van 07.00 uur t/m 19.00 uur.

Activiteitenagenda

Activiteitenagenda

De Smakerij organiseert het hele jaar door diverse evenementen. Deze zijn gemakkelijk toegankelijk en bovenal gezellig. Bekijk regelmatig onze activiteitenagenda om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven.

Griekse Avond

Maandag 26 januari 2018

Aanvang 20.00 uur

Meer info

Bezoek Grega

Woensdag 21 maart 2018

Aanvang 08.00 uur

Meer info

Grensfeesten

21 juli 2018

Aanvang 14.00 uur

Meer info

Uitstap Yerseke

Medio 2018

Aanvang 08.00 uur

Meer info

Contact

In het voormalig Douanekantoor aan de grensovergang
Kessenich – Ittervoort vindt u De Smakerij. Een combinatie tussen specialiteitenwinkel en fietscafé met verwarmd terras.

 • Een uitgebreid assortiment aan maaltijden uit eigen keuken voor maar € 6,50
 • Ontbijt en lunch
 • Fietscafé
 • Duits brood
 • Kaas & hammen
 • Verwarmd terras

De Smakerij
Venlosesteenweg 403 E • Kinrooi
+32 477 06 67 37

Info & inschrijvingen

Versturen

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden