De Smakerij eten en drinken
Openingstijden: Di t/m Zo vanaf 08.00 uur.
Maandag gesloten

Menukaart

—  Reserveren  —

Gezien wij een klein familiebedrijf zijn en kwaliteit naar de klant heel hoog in het vaandel dragen, kunnen wij niet anders dan mensen toe te laten mits reserving.

—  Wijnen  —

Bij lekker eten hoort ook een lekker wijntje. Daarvoor hebben wij een uitgelezen selectie gemaakt in wijnen die perfect harmoniëren bij de gerechten.

—  Ervaar, Geniet —

 Bij ons vertoeven is een beleving. Niet uit te leggen, doch te beleven!  Gelukkig zijn.

— Visgerechten  —

  • Mosselen
  • Kabeljauw op de huid gebakken
  • Zeetong 5/600 gr
  • Pasta Scampi
  • Pasta Vongolé
  • Vissersvangst
  • Suggestie van de Chef

Wij werken alleen met dagverse vis

—  Vleesgerechten  —

  • Ossenhaas Belgisch witblauw
  • Entrecôte Black Angus/ Hereford Grain Fed
  • Lamsfilet

—  Dessert  —

  • Dame Blanche (huisgemaakt ijs)
  • Koffie met Leonidas
  • Irish Coffee