De Smakerij eten en drinken
Geopend vanaf 08.00 uur
Keuken open tot 20.30 uur

Culinair

Met een ondertitel

De keuken
PUUR (H)EERLIJK GENIETEN !!!  Dat is de omschrijving voor de keuken van "De Smakerij".  ' "De Smakerij" is een huis van culinair genot. Al het heerlijke van de zee wordt je aangeboden. Voor de vleesliefhebbers wachten ook nog enkele overheerlijke verrassingen. En wat niet heel onbelangrijk is, DE WIJNEN. We voorzien in een zéér uitgebreid gamma van betere wijnen. 

BEKIJK DE MENUKAART

Wijnen Louis Pasteur 1822 - 1895
`"Le vin est le breuvage le plus sain et le plus hygiénique soit." (vertaald) Wijn is de meest gezonde en hygiënische aller dranken.

Meer lezen
Over ons!

Welkom bij De Smakerij

Eten en drinken

In het voormalige Douanekantoor aan de grensovergang Kessenich – Ittervoort, gelegen aan het prachtige natuurgebied Vijverbroek is "De Smakerij"  gevestigd. Een combinatie van wandel-/fietscafé met terras en restaurant, waar de beleving van de gast centraal staat.

.

Hier is ieder bezoek een specifieke beleving. Of je nu een heerlijke Cappuccino met huisgemaakte appelcrumble bestelt, een lokaal gebrouwen biertje of  een van de gerechten van de menukaart, alles krijgt een persoonlijke touch en is huisbereid. Vis is de specialiteit van het huis.

Een groot terras en binnen klein maar fijn, sfeervol ingericht met een lichte toets naar het verleden van het pand. Hierdoor is "De Smakerij" een uitgelezen plaats om gezellig elkaar te ontmoeten tijdens een fietstocht of wandeling of in intieme sfeer te genieten van een overheerlijke maaltijd.


’s Morgens vanaf 08.00 uur kun je bij "de Smakerij" terecht. Het culinaire gedeelte wordt perfect ondersteund door een uitgebreide keuze van betere wijnen, die ook per glas geserveerd worden.

Op vijftig meter van de fietsroute zorgen Luc en Daniëlle in “De Smakerij” dat de fietser heerlijk verwend wordt. Een lekkere wijntje, een speciaal biertje begeleid door een van de heerlijke hammen en een huisgemaakte versnapering bij de koffie. 

Het hele jaar door kunt u genieten van diverse wandelarrangementen, verzorgd door "De Smakerij".

Bovendien zal “De Smakerij” ook dienst doen als toeristisch infopunt van “Rivierenpark Maasvallei". Vanaf deze locatie vertrekken verschillende wandel- en fietsroutes. Kortom wie op zoek is naar rust, cultuur, wandelen, fietsen en een culinaire beleving is hier op het juiste adres!

's Avonds veranderd "De Smakerij" in een huis van culinair genot, waar je kunt genieten van pure gerechten. 

Heel graag tot ziens! Luc en Daniëlle 


Openingstijden “De Smakerij” : alle dagen van 08.00 uur / keuken geopend tot 20.30 uur

Wandelarranementen

Wandelaanbod

De Smakerij biedt het hele jaar verschillende wandelarrangementen aan. Bekijk af en toe onze activiteitenagenda  om zo goed mogelijk op van nieuwigheden op de hoogte te blijven.

Wandeling Vijverbroek

Hele jaar door mogelijk

Vertrek mogelijk vanaf 08.00 uur

Meer info

Wandeling Kessenich, Thorn & Neeritter

Hele jaar door mogelijk

Vertrek mogelijk vanaf 08.00 uur

Meer info

Wandelarrangement met lunch voor onderweg

 Hele jaar door mogelijk, maar alleen opp reservatie

Vertrek mogelijk vanaf 08.00 uur

Meer info

Aspergeroute

Van 5 april tot 20 juni

Vertrek mogelijk vanaf 08.00 uur

Meer info

Wandelroutes Rivierpark Maasvallei

Hele jaar door mogelijk

Vertrek mogelijk vanaf 08.00 uur

Meer info

Contact

In het voormalig Douanekantoor aan de grensovergang
Kessenich – Ittervoort vindt u De Smakerij. Een combinatie tussen wandel-/fietscafé met terras en restaurant. U kunt bij ons ook terecht voor speciale wandelarrangementen

  • Wandel-/fietscafé met terras
  • Diner
  • Infopunt Rivierpark Maasvallei
  • Wandelarrangementen met Lunch voor onderweg
  • Vertrekplaats diverse wandel- & fietsroutes
  • Ruime parkeergelegenheid

De Smakerij
Venlosesteenweg 403 E • Kinrooi
+32 477 06 67 37

Aanmelden nieuwsbrief